«El ritme és el meu dret de naixement. Sóc el tambor del meu cor. Estic connectat al ritme de l’univers. El tambor és el meu llenç creatiu. El tambor és el meu aliat curatiu. El batec del tambor em crida a casa».

Digues això tot tocant suau el tambor, de forma regular, de manera que ‘el fer ritme’ no t’impedeixi recitar: «El batec del meu tambor em crida a casa. Jo sóc part del pols del benestar. La inspiració creativa de la natura flueix pel meu tambor. El tambor em connecta amb els elements curatius de la natura. El tambor accepta qualsevol cosa que necessito expressar. El tambor s’ho pot agafar. És realment veritable. Permet que la meva veu creativa parli a través seu. El tambor és una eina per sortir del meu cap al cor, al cos.»

Tot el que vulgueu afirmar ara mateix, voleu declarar en el vostre viatge de tambor curatiu, ja ho podeu parlar.

Formo part d’una tribu global de ritmes curatius. Diguem-ho. Formem part d’una tribu global del ritme curatiu. Portem el llinatge del tambor sagrat a les nostres vides. El tambor aprofundeix la meva ànima, eleva el meu esperit, permet expressar la meva creativitat.

Aché!!

Traducció de les inspiradores paraules de Christine Stevens. Gràcies Christine!!

foto: Tamir amb els amics de Senegal, Moussa i Kouyati.

 2020 ©  Tamir & Jayani. Institut de Música Primordial.